Educador Text
Educador
Encara no ha comprat res ...
 
[ Recuperar contrasenya ]
banneromg
Husse Col·labora
protectora
Associacions
VERMI MINUS VERMICELLI 1kg.

Ingredients:
Blat de moro biològic, carbonat del calci, argila, melassa biològica, all, tanarida, herba de Sant Joan, nou d'areca, artemisia fina, falguera mascle, eucaliptus, canyella, aroma de poma.

 

Components analítics:
Proteines: 5,90%, Cendra: 18,3%, Greixos: 1,8%, Celulosa: 1,20%, Sodi: 0,01%, Lisina: 0,17%, Metionina: 0,08%, Calci: 10%

 

 

VERMI MINUS VERMICELLI 1kg.

Suplement nutricional natural per a la desparasitació intestinal de cavalls, ponis i rucs; formulat per a una bona higiene intestinal.


Bona salut intestinal
Vermi Minus promou la bona salut intestinal i allibera al cavall de paràsits en el conducte intestinal.
El propòsit de l'ús de Vermi Minus és mantenir l'equilibri intestinal sense eliminar la flora, la qual cosa seria perjudicial per a la digestió de l'animal.
Vermi Minus és una combinació de diferents plantes conegudes pels seus efectes expectorants, vermifugues i desinfectants. Està formulat amb calci natural (que aporta beneficis diurètics) i magnesi (que regula el trànsit intestinal).
A més, té un efecte antiespasmòdic (herba de Sant Joan, tanacet, canyella), un efecte antidiarreic (nou d’areca), i desinfectant (all, tanacet). La combinació d'aquets elements juntament amb els estimulants (canela, tanarida i herba de sant juan) fan de Vermi Minus un suplement  no agresiu per al sistema intestinal del cavall. No el fa més sensible als virus o bacteris.

Ús
Cavalls: 200 gr. / dia durant 2 dies.
Ponis: 100 gr. / dia durant 2 dies.
Poltres: 75 gr. / dia durant 2 dies.
Pot ser utilitzat durant competicions.
Per a ús exclusiu en animals.
És possible trobar paràsits en l'excrement, malgrat l'ús regular de Vermi Minus.
Es recomana usar 3 o 4 vegades a l'any. No obstant això, certs paràsits són més resistents i requereixen una dosi doble.

crear tienda online