Educador Text
Educador
Encara no ha comprat res ...
 
[ Recuperar contrasenya ]
banneromg
Husse Col·labora
protectora
Associacions
VERMI MINUS PASTE 60ml.

Ingredients:
Elaborat a base de  plantes amb les que s'obté  una poderosa combinació, en particular, boldo, llimona i eucaliptus.  

VERMI MINUS PASTE 60ml.

Suplement nutricional natural en pasta per a la desparasitació intestinal dels cavalls, ponis i rucs; Especialment formulat per a una bona higiene intestinal.


Bona salut intestinal

Vermi Minus Paste promou la bona salut intestinal.
Gràcies a la seva composició de boldo, llimona, eucaliptus, coneguts per propietats importants en l'eliminació de paràsits, Vermi Minus Paste alleuja als cavalls d'un nombre considerable de paràsits que viuen en els seus intestins.

Suau però eficaç
La barreja de llimona i eucaliptus (antespasmòdics, antisèptic, insecticides, antiparasitaris) fan de Vermi Minus Pasta un producte eficaç, però no agressiu per al sistema intestinal dels cavalls. No els deixa sensibles a bacteris o virus. El boldo augmenta l'eficàcia a través de les seves propietats diurètiques. Això fa que l'eliminació dels paràsits que s'escapen cap al fetge i els ronyons sigui més segura. L'eucaliptus permet la curació de les lesions causades per paràsits.
El propòsit de l'ús de Vermi Minus és mantenir l'equilibri intestinal sense eliminar la flora, la qual cosa seria perjudicial per a la digestió de l'animal.
És possible trobar paràsits en l'excrement, malgrat l'ús regular de Vermi Minus.
Es recomana usar 3 o 4 vegades a l'any. No obstant això, certs paràsits són més resistents i requereixen una 2 ª aplicació del tractament amb una dosi doble.

Ús
Gràcies al seu envàs Vermi Minus Paste pot donar-se en qualsevol moment o lloc, subministrat directament a la boca del cavall. Quan i on es necessiti.
Cavalls / Eugues / Ponis grans: 30 ml., repetir després de 8 dies.
Ponis / Poltres: 15 ml. , repetir després de 8 dies.
També es pot administrar en una dosi única als cavalls de pasturatge: cavalls: 60 ml. i poltres: 30 ml.
Per a ús exclusiu en animals. 

crear tienda online