Educador Text
Educador
Encara no ha comprat res ...
 
[ Recuperar contrasenya ]
banneromg
Husse Col·labora
protectora
Associacions

Contingut:
Melassa, Ispaghul, argila, konjac, psyllium.

Components analítics:
Cendra bruta 41,9%, cel·lulosa 5,8%, proteïna bruta 4.7%, greix 2,48%.

DIGESTION + 

 

Digestió + és un suplement nutricional per a cavalls que proporciona un balanç adequat intestinal i estomacal. Alleuja el dolor de les úlceres, obre la gana i millora l'activitat.

Suplement Nutricional
Els cavalls són un animals fàcilment estresables,l'estrès i les característiques fisiològiques de l'cavall els fan propensos a les úlceres gàstriques.
El dolor que això causa, sovint passa desapercebut. Però hi ha alguns senyals que poden advertir-nos. Els més freqüents són canvis d'hàbits: Pérdua de gana, manca de condició física fins i tot després de la desparasitació. Fins i tot amb les cures adequades i una bona alimentació; un pelaje apagat, aspre i algunes vegades el cruixir de les dents i dolor abdominal (no còlic) poden ser deguts a úlceres.
DIGESTIÓ +, formulat per Husse, és un producte 100% natural el qual, gràcies al seu contingut d'argila, crea un protector gàstric que redueix el dolor.
El Konjac, és una planta originària d'Àsia utilitzada durant mil·lennis per als problemes gàstrics en conjunt amb juntament amb el  Psyllium, ric en una substància vegetal anomenada mucílag, que assegura un trànsit intestinal balancejat, conjuntament  amb la Ispaghula (el qual és també ric en mucílag) crea un gel protector per a les parets de l'estómac, permetent una curació profunda de l'úlcera.
DIGESTON + ha estat formulat per HUSSE per a l'alleugeriment gàstric immediat del seu fidel company, millorant el confort en el treball diari i la recuperació de la gana i la condició física.
Conté 1,4 Kg.

Recomanacions d'ús:
Cavalls adults: 50 gr. / Dia.
Ponis: 30 gr. / Dia.
Poltres: 20 gr. / Dia / per dues setmanes.
Pot ser usat com a preventiu, en tal cas administrar la meitat de la dosi durant 3 setmanes. (Exemple; per a un cavall adult, 25 gr. Diàriament per 21 dies).
Per ser administrat directament amb l'aliment.
Assegureu-vos que l'animal té accés a prou aigua.
Pot ser utilitzat durant el creixement, manteniment, durant la muda, la gestació, lactància i en animals molt joves.

crear tienda online