Educador Text
Educador
Encara no ha comprat res ...
 
[ Recuperar contrasenya ]
banneromg
Husse Col·labora
protectora
Associacions
MUSCLE+ 1.8KG

Contingut:
fosfat dicàlcic, carbonat de calci, el llevat de cervesa, fenigrec, òxid de magnesi, alfals, melassa, oli de llavor de lli, genciana, fonoll, boldo, ortiga, farigola, anís.

Componentes analíticos:
cendra bruta 20,21%, proteïna 16,5%, greix 3%, cel·lulosa 6,01%, calci 12%, fòsfor 4%, sodi 0,5%, magnesi 3%, lisina 0,59%, metionina 0 , 45%.

 

MUSCLE+ 1.8KG 

Suplement nutricional desenvolupat per augmentar la massa muscular en els cavalls de competició.

 


Muscle + és un complement nutricional granulat, per a cavalls de competició o de treball forçat. També per als preparatius d'aparellament. Aquest suplement cobreix qualsevol deficiència en vitamines. Aquests factors crítics són essencials per a les reaccions bioquímiques del cos. Treballen per unir-se al calci, promou la proteïna de la matriu òssia indispensable per al creixement, regulació de la temperatura, en els músculs, la formació d'hemoglobina, i les contraccions de el cor, etc.

 

Suplement nutricional:
HUSSE ha formulat un suplement nutricional dissenyat per ajudar als equins atlètics a desenvolupar la seva massa muscular.
La seva fórmula completa, amb vitamines liposolubles (soluble en greixos i per tant, enmagatzemades a l’organisme) i hidrosolubles (solubles en aigua i tant per tant, no o gairebé no emmagatzemades en l’organisme). cubreix totes les deficiències en vitamines. Aquets factors són essencials per a les reaccions bioquímiques del cos.
- Treballar per unir-se al calci, promovent la proteïna de la matèria ósea, essencial per al creixement, la regulació de la temperatura, en els músculs, en la formació de l’hemoglobina, en les contraccions del cor, etc.
- Els minerals seleccionats, calci, fòsfor, magnesi i sodi, actuen en els impulsos nerviosos (disminuint el risc rampes i afavorint la bona funció muscular) 
- Inclou els oligoelements:
   Ferro, per millorar l’oxigenació del múscul, ja que és una part integral de l’hemoglobina.
   Seleni, en combinació amb la vitamina E, combat l’envelliment prematur del cos. El seleni és essencial per al creixement i per a la resistència de la força muscular.
   Iode regula la temperatura del cos i ajuda a la correcta absorció dels nutrients.
   Cobalt, activant la síntesi de la vitamina B12 i millora la circulació sanguinia.
   Glicina, un aminoàcid essencial per a la força muscular i una recuperació ràpida despres de les competicions.
Tots aquests oligoelements són coneguts. Per a la elaboració d'aquest producte Husse no s'ha limitat a elaborar un producte a base de barrejar vitamines i minerals, si no que s'ha desenvolupat basant-se en les apel.lant als beneficis de la natura i les seves plantes.
-´Els llevats ha estat seleccionats per les seves característiques específiques colonitzant l’intestí, estimulant les bactèries beneficioses de l’estomag, reemplaçant les que es converteixen en patògens i per tant aconseguint una millor absorció dels nutrients, permetent un transit intestinal lleuger, millorat la salut intstinal.
- La seva alta concentració d'extractes de plantes, neteja, fortifica i estimula, tant l'organisme com la gana.
MUSCLE + és esencial per a qualsevol equí esportista, millorará la formació  muscular i la resistència de cara a l’esforç físic, enfortint la fibra muscular
  Conté 1,8 Kg.

Us Recomanat:
Cavalls que realitzen esport: 30 gr. / dia.
Egues: 15 gr. / dia.
Ponis i Pottres: 10 gr. / dia.
Administrar contínuament per a equins de competició i eugues.
15 dies al mes per a ponis i potres.
Es pot utilitzar durant el creixement, manteniment, durant la muda, la gestació i la lactància.

 


 
crear tienda online