FIBRE SENSITIVE

Especialment desenvolupat per a una salut intestinal òptima dels cavalls.

Fibre Sensitive és la millor alimentació complementària per a cavalls. Fibre Sensitive és una barreja d'ingredients rics en fibra i greix amb un baix contingut de sucre i midó per aconseguir una salut intestinal del cavall òptima. Fibre Sensitive aconsegueix donar energia a l'animal sense cap efecte "escalfament". Aquest producte també es apte per a cavalls i ponis amb transtorns estomacals com úlceres, transtorns intestinals síndrome de cushing (PPID), resistència a la insulina o laminitis. També es pot utilitzar en cavalls i ponis nerviosos.

 

 

PELLET D'ESPÍCULA DE LLÍ, PELLET D'ALFALS : 
Dos tipus de pellets extruids rics en fibres llargues molt beneficioses per l'aparell digestiu.

TIGES D'ALFALS:
L'alfals de tija llag estimula la producció de saliva al mastegar. La fibra crua en l'alfals estimula els intestins. Les tiges d'alfals són una excel.lent font de fibra crua d'alta qualitat i estimula la producció de vitamina B a l'intestí gros. Les fibre crues són essencials per al funcionament dels intestins i permeten un alliberament gradual d'energia. Les tiges d'alfals ralentitzen el pas dels aliments pel tub digestiu i ajuden a la digestió de la resta d'ingredients ingerits. 

CONTÉ LLAVORS DE LLÍ EXPANDIDES I VERDURES EXPANDIDES:
Riques en fibres i amb un exclusiu aroma fan que Fibre Sensitive gaudeixi d'una excel.lent palatabilitat.

OLI DE LLÍ:
Que dona un alt contingut en energia. L'oli de llinosa proporciona una alta dosi d'energia sense efecte "escalfament" (excitant). L'excés de midò en d'altres productes és el que provoca l'efecte "escalfament" ja que es descomposa ràpidament en glucosa que s'absorbeix ràpidament donant al cavall una dosi d'energia sobtada i conseqüenment, excitació.

GALACTO-OLIGOSACÀRIDS, MANNAN-OLIGOSACÀRIDS, FRUCTO-OLIGOSACÀRIDS:
GOS, MOS I FOS són prebòtics que només són utilitzats per bacteris benignes i promouen el seu desenvolupament i per tant, una flora intestinal saludable. 

BIOTINA: 
Ajuda a millorar la qualitat de les peülles. La biotina és un membre del grup complex de vitamines B i és molt reconeguda per la seva aportació a un pellatge, pell i peülles sans. Aquesta vitamina s'obté a través de la dieta o mitjançant l'absorció de biotina que és sintetitzada pels bacteris intestinals.

FIBRE SENSITIVE NO CONTÉ :
- Melassa : La melassa és un produce residual de la producció de sucre i conté fins a un 50% de sucre. S'usa com a una mena de cola per obtenir grànuls durs. Evitem la melassa i evitem sucres afegits.
- Soja: La soja és utilitzada en l'alimentació animal com a font de proteïnes, habitualment s'utilitza soja transgènica. Els nostres productes están lliures de Organismes Genèticament Modificats. 
- Civada: Els midons a la civada són una font ràpida de sucre i són responsables de l'efecte "escalfament" (excitació de l'animal)
- Cereals integrals: Per a obtenir baix contingut de midó i baix contingut de gluten, els cereals integrals no están presents al nostre producte. Els cereals integrals són molt rics en midó i alguns contenen gluten.
- Colorants: Fibre Sensitive és un producte naturals sense colorants.

 

Consells d'alimentació

- COM A COMPLEMENT ALIMENTARI :

PER  CADA 100 KGRS DE PES . Minim 500 grs. Màxim 800 grs. + Fenc + Aigua

- COM A ALIMENTACÓ PRINCIPAL :

PER CADA 100 KGRS. DE PES : Màxim 2000 grs. + Aigua 
 

.

Ingredients:
Pèl.let de espícula de llí, tiges d'alfals, pellets d'alfals, llavors de lli expandides, verdures expandides, oli de llavors de lli, llevat, galacto-oligosacàrids, manano-oligosacàrids, fructo-oligosacàrids, biotina.

Anàlisi típic:
Proteïna: 10.0%
Olis crus i greixos: 9.0%
Cendres: 10.9%
Fibra: 25.7%
Midó incloent sucres: 6.9%
Calci: 1,9%
Fòsfor: 0,4%
Sodi: 0.3%

 

Additius nutricionals:
Vitamina A: (3a672a) 14800 IU/kg, Vitamina D3: (3a671) 975 IU/kg, Vitamina E: (3a700) 376 mg/kg , Biotina: 324 mg/kg, Clorur de colina: (3a890) 405 mg/kg, E1 (ferro): 122 mg/kg, Iode (3b202): 0.45 mg/kg, E4 (Coure): 42 mg/kg, Manganés ((3b503): 68,52 mg/kg, Zinc (3b605) : 135.24 mg/kg, E8 (Seleni) : 0.4 mg/kg, Additius tecnològics: E280 (àcid propiònic): 0,56 g/Kg, E284 (Propionat de aminoni): 0.6 g/kg, Addittius zootècnics: 4b1702 (Saccharomyces cerevisiae NCYC Sc 47 ): 4xE9 CFU/kg