Encara no ha comprat res ...
Husse Col·labora
protectora
Arxivat a Viatjar amb Gossos i Gats per Husse Girona el 05/04/2012
VIATJAR AMB ALS NOSTRES COMPANYS

A l'estat espanyol hi han uns 3.500 hotels que són "dog-friendly", això significa que reben els nostres estimats animals sense cap inconvenient, a més de unes 3.700 cases rurals i prop dels 1.000 càmpings en que els nostres canins són viatgers permesos.
 Els hotels dog-friendly no necessàriament estan totalment equipats amb els complements que requereix el nostre fidel amic, motiu pel qual és millor portar els seus objectes "personals".
 Entre les cadenes que accepten mascotes es troba la d'hotels "Hi-Tech", on hi ha habitacions en les quals amo i mascota poden compartir juntes el mateix espai. En aquests allotjaments, tenen llits per els cans, plats per al menjar, i fins i tot premis per els que es portin bé!!
 La "Guia per viatjar amb animals de companyia" estima el preu addicional de les habitacions per a mascotes entre 12 i 30 euros de mitjana.
 Sempre és important contactar amb l'hotel abans de reservar i conèixer detingudament les condicions per no tenir sorpreses.
 Hi ha dos pàgines que poden esdevenir referència per buscar allotjament per a nosaltres i la nostra mascota, http://www.seadmitenmascotas.com i http://www.hotdogholidays.com per conèixer la situació de tot Europa.

EtiquetasEtiquetes: viatges amb gossos, hotels gossos, gos
Comentarios1570 Comentaris
crear tienda online