Educador Text
Educador
Encara no ha comprat res ...
 
[ Recuperar contrasenya ]
banneromg
Husse Col·labora
protectora
Associacions
SKINN PLUS 500 ml

 Ingredients:
Loció natural d'extractes vegetals i derivats de la transformació de fruits, incloent terpens de taronja.

SKINN PLUS 500 ml 

Pell sana i protecció contra la dermatitis d’estiu, per a cavalls i ponis.

Aquest producte és el resultat de molts anys d'investigació i nombroses proves. Conté extractes de plantes i fruites que tenen un efecte positiu sobre la dermatitis d'estiu.

Pell saludable
Manté la pell sana i protegeix contra la dermatitis d'estiu..

Tractament preventiu
El producte pot ser utilitzat com a tractament preventiu. Per als animals amb problemes constants de dermatitis d’estiu, es recomana començar a usar el producte abans de l'aparició dels símptomes (entre abril i juny); depenent de la regió. En cas de llargs períodes de calor es recomana aplicar un tractament complementari.

Fàcil aplicació
L'aplicador a pressió permet que el producte penetri a fons i traspassi el pèl de l'animal; amb la finalitat d'arribar directament a les zones afectades de la pell. Les zones que han de ser observades especialment i protegides de forma preventiva són: flancs, crinera, coll, cua i gropa.

No recomenable per a animals amb tinya o sarna
Aquest producte va ser desenvolupat especialment per prevenir la dermatitis d'estiu; no és adequat per al seu ús contra la tinya o sarna.

Ús

Aplicar diàriament a les àrees crítiques (coll, flancs i maluc).

Aplicar generosament fins que s'aconsegueixi l'efecte desitjat.

L'ús regular pot ajudar a acabar amb la dermatitis d'estiu en pocs dies. Li aconsellem l'aplicació diària, si és possible en moments en què els atacs són més recurrents (matí i tarda).

7 dies d'aplicació li permetrà superar el 98% de la dermatitis d'estiu amb un efecte que dura diversos mesos. Li aconsellem que dugui a terme una aplicació de reforç 2 mesos després de la primera aplicació. 

 

 

crear tienda online