Educador Text
Educador
Encara no ha comprat res ...
 
[ Recuperar contrasenya ]
banneromg
Husse Col·labora
protectora
Associacions
LAXOLJA 300ml.

Ingredients:
100% oli de salmó.

Contingut analític:
Omega-3: 25%, DHA: 8-9%, EPA: 6-7%, DPA: 2-3%.
Energia: 3750 kj/890 kcal por 100 gr.
1 ml. d’oli de salmó (Laxolja) conté 220 mg. d’EPA, DHA i DPA.  

LAXOLJA 300ml.

Oli natural de salmó noruec 100% fresc, important font d'àcids grassos (Omega-3) que són de vital importància per al desenvolupament i funcionament de teixits i òrgans, tals com, membranes cel·lulars, pell, ronyons i sistema immunològic; també millora la resposta del cos enfront d'infeccions, cicatrització de ferides, estrès, problemes renals, càncer, al·lèrgies, etc.


Laxolja és un oli de peix  únic i de molt alta qualitat
Tota la producció d'aquest producte es fa sota comanda: el que vol dir que la matèria primera no és emmagatzemada. El temps de producció des que arriba el peix viu fins a produir l'oli és d’una hora. Aquest procés esta regulat per les normes de qualitat ISO europeas.
Cap conservant és afegit durant el procés de producció o envasat. A més de no contenir cap additiu químic, durant el procés de neteja, no s'ha emprat cap producte que pugui afectar la qualitat o propietats del mateix.
El nostre exclusiu accés a les matèries primeres d'alta qualitat fa això possible. Una vegada que el salmó ha estat filetejat, l'extracció de l'oli es fa a la mateixa fàbrica. El resultat és un oli de salmó pur, amb una qualitat única en la seva composició, sabor i olor a causa del seu alt contingut en astaxantina, que li dóna a l'oli un color taronja i ,a la vegada, és un potent antioxidant.
L'anàlisi d'aquest producte demostra que és d'una qualitat insuperable. L'olor és igual al del salmó fresc i és molt saborós.
La qualitat de l'oli ho fa apte tant per al consum humà com per a les seves mascotes.
A causa de l'alta qualitat del procés i temps de producció, fan que el seu alt contingut en antioxidants naturals, sigui la millor font d'àcids grassos Omega 3 disponibles actualment al mercat.

Omega-3 i els seus beneficis
Els dos components més importants dels àcids grassos Omega–3 són l'Àcid eicosapentaenoic (EPA) i l'Àcid docosahexaenoic (DHA). Aquests àcids grassos són de vital importància per al desenvolupament òptim, el manteniment i el funcionament d'una gran quantitat de teixits i òrgans, especialment: les membranes cel·lulars, el cervell, la pell, el pèl, els ronyons, les parets dels vasos sanguinis, el sistema immunològic, els precursors de les hormones i les substàncies que emeten senyals en l'organisme, com per exemple els eicosanoides.

Omega-3 en el tractament d'enfermetats
També existeixen diferents condicions fisiològiques i patològiques que augmenten les necessitats d'àcids grassos Omega-3 amb la finalitat d'obtenir un metabolisme òptim. Per exemple: infeccions, traumatismes, cicatrització de ferides, estats d'estrès (resultat de diferents malalties), l'estrès postoperatori, càncer, malalties del ronyó (glomerulonefritis), malalties de la pell, al·lèrgies, malalties immunitàries, malalties del cor, de la sang, malalties relacionades amb l'edat, etc.

Dosi diària recomanada per a cavalls
Ponis: 15-30 ml. / dia
Cavalls: 20-60 ml. / dia

Emmagatzematge
Mantenir fora de la llum directa i a temperatura ambient.
Consumir abans de la data de caducitat.
Un cop obert, consumir en un plaç de 3 mesos. 

crear tienda online