Educador Text
Educador
Encara no ha comprat res ...
 
[ Recuperar contrasenya ]
banneromg
Husse Col·labora
protectora
Associacions
INDIKATOR: 6 Lt.
INDIKATOR: 6 Lt.

Sorra aglomerant per a gats amb indicador de proteínes a la Orina. (Indicador possible infecció orina)

CARBONI AFEGIT PER CONTROLAR L'OLOR I FARIGOLA AMB PROPIETATS ANTISÉPTIQUES
Aquesta innovadora sorra aglomerant per a gats té una excel.lent capacitat d'absorció i és obtinguda a partir d'argila de Bentonita blanca de la millor qualitat.
Carboni afegit (3%): la seva fórmula activada amb carboni proporciona un control eficaç de l'olor mitjançant l'absorció de traces de compostos, continguts en la femta  dels gats y l'orina.
Amb la farigola, que conté Timol, un oli volàtil que és antisèptic i amb propietats desinfectants.

DETECTOR PRINCIPAL
La litiasis urinaria és una malaltia comú en els gats. Si la funció renal del gat és normal, no hi ha proteïna a la orina. Quan el ronyó o l'uréter està infectat, la proteïna apareixerà a la orina.

¿COM DETERMINAR SI HI HA PROTEÏNA A LA ORINA?
Si l'indicador groc a la sora dels gats es torna blau, significa que el seu gat podría patir una malaltia urinaria o una infecció.
Les partícules grogues de la sorra per a gats es tornen blaves 30 minuts després de que el gat hagi orinat. Al mateix temps, si el seu gat augmenta la quantitat de vegades que orina, hi ha sang barrejada amb la orina, disúria o xiscla quant orina degut a una micció dolorosa, probablement hi hagi una infecció en el sistema urinari. S'ha de posar en contacte amb el veterinari el més abans possible.

INSTRUCCIONS D'ÚS
Ompli la safata amb la sorra fins a una profunditat d'almenys 5-6 cm.
Retiri els aglomerats sòlids amb una pala y reompli el nivell cada día.
Cambii la sorra per complert quan sigui necessari, netejant i secant la safata completament. Una caixa de 6 L. dura un mes per a un gat

crear tienda online