Educador Text
Educador
Encara no ha comprat res ...
 
[ Recuperar contrasenya ]
banneromg
Husse Col·labora
protectora
Associacions


Contingut:
Olis vegetals naturals, olis essencials de llimona, farigola, romaní, trèvol, arbre de te, llorer

FROG COMFORT 250ml 

Frog Comfort és 100% natural, elaborat amb olis essencials vegetals per les seves propietats antisèptiques i antifúngiques, està especialment formulat per a tractar les infeccions i la podridura de les peülles dels cavalls a la ranilla, causat per la manca de cura de les peülles. Penetra a la barrera de la pell i de el casc per tal d'eradicar els patògens més profunds.

 


Malaltia de la línea blanca:
La malaltia de la línia blanca, càndida, o l'onicomicosi (infecció per fongs), són termes per descriure un procés caracteritzat per una separació gradual de la zona interior de la paret. La separació es produeix en el casc no pigmentat entre la unió de la capa mitjana, (banya coronal) i la capa interior, (banya parietal). Aquesta separació és envaïda per bacteris i fongs, que s'eleven a una altura preocupant cap a la banda coronària. El procés de la malaltia es produeix després d'un problema en la peülla, com una conformació anormal de la peülla o qualsevol altra condició de desequilibri que causi una separació de la paret. Aquests problemes afecten un gran nombre de cavalls i són molt dolorosos.
Comfort Frog manté o restaura l'elasticitat de la botzina i la ranilla. La seva presentació oliosa i aplicació amb brotxa permeten un ús més net, amb una olor agradable i proporciona ràpids resultats. Això tractament contrasta amb l'ús generalitzat del quitrà de Noruega, que sasseca al casc i la ranilla, dificultant el seu ús, amb una olor desagradable i els resultats triguen a aparèixer.

Ús:
Netejar la ranilla amb aigua i sabó. Apliqueu l'oli als matins i les tardes. Aplicar durant 15 a 21 dies. El tractament pot ser repetit després d'una setmana. Mantenir protegit de l'fred i de la calor. Només per a ús extern.

crear tienda online