Educador Text
Educador
Encara no ha comprat res ...
 
[ Recuperar contrasenya ]
banneromg
Husse Col·labora
protectora
Associacions
KENNEL WASH

Ingredients: 
AIgua, alcohol, lauriléter-­8, bicarbonat sódic, clorur de benzalconi, Globulus Eucalyptus, Melaleuca, Cymbopogon Nardus, EDTA tetrasodio. Conté un 3% d'una substància derivada d'amoni cuaternari. 

KENNEL WASH

Husse Kennel Wash, és un netejador per les zones on hi ha mascotes (casetes,gosseres,etc). No aplicable directament als gossos.

 

Conté: Oli de citronella i oli de lavanda per les seves propietats repelents contra insectes. Oli de tè i oli d'eucaluptus per les seves propietats naturals com a desodorants i antibacterianes. Amoni cuaternari que ajuda a reduïr les bacteries de l'aire i les superfícies. Producte per diluir i pulveritzar o netejar les zones. Afageixi a l'aigua per netejar els llits o tovalloles dels Gossos per desinfectar i eliminar les olors.

 

Instruccions d'ús

 

Si s'utiliza com a NETEJADOR:

   - Dissoleu 20 ml en un litre d'aigua, neteji les superficies amb una esponja o fregona. Aclariu les superfícies tractades amb aigua neta.
 

Si s'utiliza com a SPRAY LLIMPIADOR

  - Dissoleu 10 ml en un litre d'aigua. Pulveritzeu el producte sobre les superfícies que vulgui netejar. Fregueu les superfícies netes amb un drap sec. En llocs càlids i humits utilitzeu el pulveritzador de neteja diari per evitar que s'acumulin bacteries i olors desagradables

 

Recomanacions

Mantingueu aquest producte lluny dels nens.

Només apte per a ús extern

Guardeu el producte en una temperatura inferior a 30° C.

En cas de reacció cutánea en pells hipersensible, interrumpiu l'ús del producte immediatement

 

 

 

crear tienda online