Educador Text
Educador
Encara no ha comprat res ...
 
[ Recuperar contrasenya ]
banneromg
Husse Col·labora
protectora
Associacions
Spray 200ml.

Contingut:
Acqua, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Amodimethicone, Tridenth-12, Parfum, Cetrimonium Chloride, Melaleuca, Eucalyptus Globulus, Rosmarinus Officinalis, Lavendula Angustifolia, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben. 

Spray 200ml.

Esprai condicionador i desodorant natural amb oli d'arbre de tè  australià per a tenir cura del pèl i evitar irritacions a la pell, també conté substancies naturals com l'oli de Romaní i l'oli de Lavanda particularment apropiats per a pells sensibles. Sense substàncies greixoses afegides.


Instruccions d'ús
Agiti bé el producte abans d'usar-lo. Pulvetirzi el pel de l'animal quan estigui gairabé sec. Pot pulveritzar per tot el cos, però eviti el cap i els ulls. Deixar que el producte actui durant uns minuts. Seguidament raspalli o pentini la seva mascota per retirar el producte. En cas de mascotes de pel feble es recomana repetir    l´operació i en races de pel llarg, realitzar l´operació capa per capa del pellatge. Si utilitza aquest esprai per a la cura del pel de la seva mascota amb d'altres productes Husse podrà mantenir la pell i el pel de la seva mascota sans sense necessitat d'afegir productes químics.

Recomanacions
Mantingui aquest producte fora de l'abast dels nens.
Solament per a ús extern.
Guardi el producte a una temperatura inferior a 30 °C.
En cas de reacció cutània en pells hipersensibles, interrompi l'ús del producte immediatament.

crear tienda online