Educador Text
Educador
Encara no ha comprat res ...
 
[ Recuperar contrasenya ]
banneromg
Husse Col·labora
protectora
Associacions
ARTRO PLUS

Contingut per comprimit:
Sulfat de glucosamina (400 mg), sulfat de condroitina (250 mg), Urpa del diable (Harpagophytum procumbens), caléndules de jardí (Calendula officinalis), pansia salvatge (Viola tricolor), aglutinants, aromes.

Anàlisi nutricional:
Proteïna 2,7%,
fibres brutes 0,6%,
contingut greix 2,5%,
cenizas brutes 9,83%,
sodi 0,8%,
çcalci 0,04%,
fòsfor 0,03%,
lisina 0,08%,
metionina 0,03%

 

ARTRO PLUS

Suplement nutricional a base d’herbes medicinals per a la protecció de les articulacions i reducció del dolor en Gossos amb artrosis.

Artro Husse conté herbes naturals amb importants nutrients com la Condroitina i la Glucosamina que ajuden a augmentar la flexibilitat dels cartílags i articulacions. També conté Ungla del Diable (harpagophytum procumbens), que contraresta el dolor. No existeix tractament per l’artritis, però és possible frenar i prevenir el seu desenvolupament en les primeres etapes. Artro Husse és un complement a la protecció natural del cos de gossos i gats.

 

Condroitina
El sulfat de condroitina és una substància trobada en teixits de cartílag tant en animals com en humans. Entre altres funcions, conserva la humitat del cartílag, ho protegeix i actua com a ‘component bàsic del mateix ’. El sulfat de condroitina contribueix a la millora de la movilitat i flexibilitat del cos de la seva mascota.

MSM (Methyl Sulphonyl Methane)
El MSM és una substància sulfurosa que es troba en la naturalesa. Aquesta substància s'utilitza en la construcció cel·lular i en la producció d'hormones, enzims i antioxidants. Ja que el MSM s’utilitza constantment durant el metabolisme, es requereix un subministrament continu. La majoria dels animals i les persones necessiten un suplement en la dieta a més dels MSM que consumim naturalment a través dels aliments. MSM té un efecte calmant i ha demostrat ser beneficiós en les articulacions. També té un efecte positiu sobre el pèl.

Glucosamina
La Glucosamina és una de les substàncies del cos formades per la glucosa (tipus de sucre). Es pot trobar de forma natural en el cos, especialment en l'estructura de l'esquelet i cartílags. Aparentment, molts animals, de la mateixa manera que els humans, requereixen una quantitat extra de glucosamina en l'organisme. Estudis científics han demostrat que la glucosamina té un efecte positiu en les articulacions i mobilitat del cos.

Ungla del diable (harpagophytum procumbens)
L’ungla o garra del diable és una planta originària del sud d'Àfrica i Namíbia. És una arrel de bulb usada en processos terapèutics, ja que ajuda a reduir el dolor i té un efecte anti-inflamatori. A causa de les seves propietats benèfiques, el seu ús és recomanat per a problemes de nivells alts d'àcid úric i per reduir el dolor en cas d’artritis degenerativa.

DOSIFICACIÓ:
- Gossos: 1 comprimit per cada 20 kg de pes.
- Gats: 1/4 tauleta.
- Doni el producte durant 15 dies per dolor agut o contínuament per a animals més vells.
- Repetiu 2-3 vegades per any o segons sigui necessari.
- Pot ser utilitzat durant la gestació, la lactància i es pot donar a animals joves.
Només per a ús animal!

crear tienda online