Educador Text
Educador
Encara no ha comprat res ...
 
[ Recuperar contrasenya ]
banneromg
Husse Col·labora
protectora
Associacions
Nota Legal

DADES IDENTIFICATIVES
En compliment de les obligacions establertes a la LSSI, es posa en coneixement que el domini és propietat de l'empresa.
KISSUTIP SCP C/ Migdia 90-92 4-1 I 35  Girona (Girona)

DRETS DE LA PROPIETAT INTELECTUAL I INDUSTRIAL
Hussegirona.cat és titular dels drets de Propietat Industrial i Intel·lectual dels elements que integren el disseny gràfic de la seva pàgina web, els menús, botons de navegació el codi, els textos, textures, gràfics, base de dades i qualsevol altre contingut de la pàgina web a excepció dels logos, textos i imatges de les empreses clients, la titularitat de les quals correspon a cada una d'elles. Els noms, logotips i marques accessibles a ideantenginyeries.com estan subjectes als drets de propietat intel·lectual i industrial de l'empresa, o de tercers titulars.
En cap cas els accessos a las pàgines implica cap tipus de renuncia, transmissió o cessió total o parcial del drets mencionats, ni confereix cap tipus de dret de alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre els continguts o bens de propietat industrial sense la prèvia i expressa autorització específicament atorgada a tal efecte per part de l'empresa o del tercer titular dels drets, essent també d'aplicació les presents condicions i protecció.
 
MESURES DE SEGURETAT
La pàgina web de hussegirona.cat no utilitza cookies ni cap altre mesura que permeti la obtenció de dades personals sense obtenir prèviament el seu consentiment. Informem que han sigut adoptades totes les mesures de seguretat de índoles tècnica i organitzativa necessàries per garantir la protecció de les seves dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, conforme el que estableix la secció 9 de la LOPD i el Real Decret 994/1999, d'11 de Juny - Reglament de Mesures de Seguretat dels Fitxers Automatitzats que continguin Dades de Caràcter Personal.
 
CONTACTE
Estem a la seva total disponibilitat per respondre a les seves preguntes, preocupacions o comentaris referents a la nostra empresa, els nostres serveis i productes, la nostra web o la nostra política de privacitat. Li oferim les següents formes de posar-se en contacte amb nosaltres: Adreça electrònica: hussegirona@gmail.com
crear tienda online