Educador Text
Educador
Encara no ha comprat res ...
 
[ Recuperar contrasenya ]
banneromg
Husse Col·labora
protectora
Associacions
Nutrició

 

LA IMPORTÀNCIA D'UNA BONA ALIMENTACIÓ
Una bona nutrició permet adquirir una bona salut i per tant un futur amb menys preocupacions. Les necessitats nutricionals de cada gos són diferents depenent de la raça, edat, exercici, etc. (més informació)

L'ALIMENTACIÓ I LES MALALTIES
L’existència d’una malaltia o una convalescència pot modificar la gana i la digestió. (la meitat dels animals hospitalitzats pateixen desnutrició). Una adequada nutrició és essencial per recuperar les forces i restaurar els òrgans afectats. (cicatrització,traumatismes,etc) i sobretot mantenir les seves defenses immunitàries. Els experts de HUSSE li recomanen prendre aquestes precaucions. (més informació)

ALIMENTACIÓ I IMMUNITAT
El sistema immunitari defensa l’organisme contra les malalties, principalment les infeccions (virus, bacteris,fongs, paràsits), i contra la intrusió d’elements estranys.També intervé en els processos al·lèrgics i malalties autoimmunes i fins i tot indirectament en algunes afeccions com la diabetis o l’obesitat. El sistema immunitari ,essencial per a la protecció de l’organisme, depèn en gran mesura, dels equilibris nutricionals. (més informació)

L'EDUCACIÓ ALIMENTÀRIA D'UN GOS
A diferència d’un gat que s’administra la quantitat d’aliment diari, el gos ha d’estar regulat per al seu amo i evitar desviacions que ens portarien a problemes alimentaris i de comportament. Els experts de HUSSE li recomanen les següents consideracions. (més informació)

LA NUTRICIÓ DEL CADELL
L’alimentació del cadell es de vital importància per tenir un vida adulta saludable. Un bona digestió i absorció de l’energia al començament de la vida d’un gos es bàsic per el seu futur i garanteix un desenvolupament harmoniós i ajuda a prevenir futurs problemes de nutrició (obesitat, problemes osteoaeticulars sobretot en races grans,etc.) (més informació)

L'ALIMENTACIÓ I EL CÀNCER
Els gossos afectats de càncer tot sovint pateixen de desnutrició, estan molt prims i debilitats. Escollir la millor alimentació no permet curar-los però si augmentar la seva qualitat de vida i influir en la seva esperança de vida. (més informació)

ROL SOCIAL DE L'ALIMENTACIÓ EN EL GOS
El moment dels àpats són molt importants en la vida diària del gos. És un moment privilegiat d’interacció que té significats molt diferents per al gos i per el propietari. Qualsevol malentès per alguna de les parts pot produir trastorns importants en el comportament o dificultats en l’educació. (més informació)

 

L'ALIMENTACIÓ DEL GAT
El gat és un gourmet capritxós i difícil de satisfer. Té unes preferències en els aliments molt fortes i persistents. Igual que el gos, el gat ha de tenir una dieta que varia segons el seu tamany i activitat. (més informació)

L'ALIMENTACIÓ I EL CÀNCER
Els gats afectats de càncer tot sovint pateixen de desnutrició, estan molt prims i debilitats. Escollir la millor alimentació no permet curar-los però si augmentar la seva qualitat de vida i influir en la seva esperança de vida. (més informació)

L'ALIMENTACIÓ I LES MALALTIES
L’existència d’una malaltia o una convalescència pot modificar la gana i la digestió. (la meitat dels animals hospitalitzats pateixen desnutrició). Una adequada nutrició és essencial per recuperar les forces i restaurar els òrgans afectats. (cicatrització,traumatismes,etc) i sobretot mantenir les seves defenses immunitàries. Els experts de HUSSE li recomanen prendre aquestes precaucions. (més informació)

crear tienda online