Educador Text
Educador
Encara no ha comprat res ...
 
[ Recuperar contrasenya ]
banneromg
Husse Col·labora
protectora
Associacions
Sobre Husse

HUSSE es una empresa Sueca fundada a l’any 1987  líder a Europa (www.husse.com) en alimentació animal en servei a domicili. Més de mig milió de clients ja es beneficien de la qualitat dels nostres productes i  del nostre servei.

Avui en dia HUSSE fabrica menjar per a gossos cadellsjuniors d'un o dos anys, gossos adults amb una activitat normal  o  activitat intensa, amb necessitats  de control de pes, amb problemes d'al.lèrgia o digestió sensible i pinsos seniors per a gossos de més de set anys,etc. Les races petites i gegants de gossos també trobaran el seu aliment a Husse Girona.

A més HUSSE elabora suplements nutricionals per a gossos, desparasitadors, i productes d'higiene i aromateràpia; tots ells productes 100 %naturals per a tenir cura de la salut i la higiene a de la seva mascota.

Husse fabrica també, aliment per a gats cadells, adults amb necessitat de control de pes o digestió sensible; productes naturals d'higiene/arometeràpia i suplements nutricionals, sorra per a gats, desparasitadors etc..

Ara ja no cal pagar un preu massa alt per alimentar gossos o gats de forma sana i natural amb ingredients de la més alta qualitat , ni haver de transportar el pinso (7 i 15 Kg!!) vostè mateix. Husse li ofereix la possibilitat de fer la seva comanda online (www.hussegirona.cat) o bé per mail (girona@husse.com) o  per telèfon (609601621); i li portarem a on ens digui sense cap cost addicional. (comandes superiors a 30 euros,servei a tota la provincia de Girona)

Si vol, li proporcionarem assessorament tècnic per a l’alimentació del seu animal en cada fase de la seva vida.

El concepte HUSSE es molt senzill: ELIMINEM INTERMEDIARIS i ESTALVIEM COSTOS i vostè obté un aliment natural a un preu mes baix.
 

crear tienda online