Educador Text
Educador
Encara no ha comprat res ...
 
[ Recuperar contrasenya ]
banneromg
Husse Col·labora
protectora
Associacions
FIBRE ENERGY

Ingredients:
Civada negra (30%), flocs d'ordi, grànuls d'alfals, grànuls de blat, flocs de blat de moro, flocs de pèsols, tiges d'alfals, llavors de lli extruïdes, melassa, grànuls de llí, Oli de llinosa, blat esponjat, espelta, llevat viu, vitamina E, Biotina 

Anàlisi típic:
Proteïna bruta: 12.1%
Greixos: 6% 
Cendres: 6.8%
Fibra: 11%
Calci: 1.2%
Fòsfor: 0.6%.
Sodi: 0.12%

Additius nutricionals:
Vitamina A: 16666 IU/kg, Vitamina D3: 3333 IU/kg, Vitamina E: 312 mg/kg, E1 (Ferro): 83 mg/kg, E2 (Iode): 2.1 mg/kg, E4 (Coure) 25 mg/kg, E5 (Manganès): 125 mg/kg, E6 (Zinc): 75 mg/kg, E8 (Seleni): 0.42 mg/kg, Biotina: 1670 µg/kg.

FIBRE ENERGY 

Aliment complementari per a cavalls. Fibre Energi és una mescla de gra, rica en greixos amb un important contingut de fibra. Fibre Energi és un musli d'alta qualitat desenvolupat específicament per a cavalls de competició que necessiten energia addicional per a esforços a curt termini, com a salts, trot, CSO, etc. L'energia instantània és lliurada pel midó altament digerible dels grans (30% de civada negra, ordi, blat , blat de moro i espelta). L'alfals de tija llarga fomenta la masticació i la producció de saliva.

 CEREALS:
La civada negra (30%), les fulloles d'ordi, el blat inflat, els flocs de blat de moro i l'espelta contenen midó altament digerible i lliuren sucres ràpidament disponibles per aconseguir una energia immediata.

TIGES D'ALFALS:
L'alfals de tija llarga fomenta la masticació i la producció de saliva. La fibra crua en l'alfals actua com un motor per als intestins. La fibra crua és el marcapassos indispensable per als intestins i permet un alliberament gradual d'energia. L'alfals alentirà el pas de l'aliment a través del tracte digestiu i així promourà la digestió de tots els altres ingredients ingerits.

PEL.LETS D'ALFALS, PÈL.LETS DE LLÍ EXPANDIT, I CHAFF DE LLÍ: 
Aquests són rics en fibres llargues, molt beneficioses per al tracte digestiu.

OLI DE LLINOSA:
Excel·lent font d'àcids grassos omega-3 i font d'energia a mitjà i llarg termini.

LLEVAT ACTIU:
Conté una gran quantitat de llevat actiu per a una digestió suau. Els cultius vius de llevat promouen bacteris que usen àcid en l'intestí gros i estimulen una flora intestinal saludable. Això assegura una eficiència òptima de l'alimentació. El llevat és un suport ideal per al pas intestinal suau. El llevat actiu ajuda a superar els canvis en el pH de l'intestí gros i, per tant, ajuda a prevenir els còlics, la laminitis i l'augment de les acumulacions de gasos

GALACTO-OLIGOSACÀRIDS, MANNAN-OLIGOSACÀRIDS, FRUCTO-OLIGOSACÀRIDS:
GOS, MOS i FOS són prebiòtics que només són utilitzats per bacteris benignes i que promouen el seu desenvolupament i, per tant, una flora intestinal saludable.

BIOTINA:
Ajuda a millorar la qualitat dels cascs. La Biotina és un membre del grup complex de vitamines B i és molt coneguda per brindar una pell, pelatge i cascs sans. És una vitamina que s'obté a través de la dieta o mitjançant l'absorció de biotina que és sintetitzada pels bacteris intestinals.

VITAMINA E:
A mesura que augmenta l'exercici, augmenta la demanda d'energia dels músculs que treballen i augmenta el nombre de radicals lliures produïts. Per a evitar danys a les cèl·lules musculars durant l'exercici, han d'estar disponibles nivells adequats d'antioxidants per a contrarestar tots els radicals lliures addicionals que es generen. És per això que, a mesura que augmenta la càrrega de treball d'un cavall, el seu requeriment de vitamina E també augmenta. Els signes de mal oxidatiu en cavalls de treball inclouen dolor muscular i rigidesa i una recuperació més lenta de l'esperat de l'exercici intens.

FIBRE ENERGY NO CONTÉ:
 - SOIA: La soia, utilitzada en l'alimentació animal com a font de proteïnes, conté principalment soia transgènica. Volem que el nostre Fibre Energi NO CONTINGUI GMO, per la qual cosa no usem soia.
 - COLORANTS: Per a obtenir un producte natural, Fibre Energi no conté colorants.
 - AROMATITZANTS ARTIFICIALS: Fibre Energi és lliure de qualsevol aroma artificial. El que vostè i el seu cavall oloren és purament natural.

 

Consells d'alimentació:

PER  CADA 100 KGRS DE PES . Minim 500 grs. Màxim 1000 grs. + Fenc + Aigua

ABANS DE LA COMPETICIÓ: Donar el 80% aliments habituals i afegir 20% de FIBRE ENERGY
DESPRÉS D'UNA COMPETICIÓ: Donar 20% aliments habituals i afegir 80% FIBRE ENERGY

 

 

 

 

 

 

 

crear tienda online